O nama

O nama

Ko smo mi?

Priča o Mitanu je izrastanje porodične manufakture u renomiranog proizvođača stilskog ali i ostalog nameštaja. Počev od 24. jula 1966. godine, na hiljade komada udobnog nameštaja oplemenile su vešte ruke naših majstora. Više od tri decenije zanatske veštine i tradicije čine da Mitano bude više od ključa u ruke, jer osim izgradnje i uređenja stambenog i poslovnog prostora nudi i kompletno opremanje nameštajem, zavesama, ugradnom tehnikom i svim sitnicama koje život čine lepšim i sadržajnijim.

Nameštaj za predsoblja, kuhinje, kupatila, trpezarije, sobe ali i lokale, samo je deo našeg proizvodnog programa. Sve se ovo, naravno proizvodi prilagođeno vašim merama i to nas izdvaja od proizvođača i nameštaja koji umesto da se prilagode nama mi moramo da se prilagodimo njemu. Još nešto nas čini posebnim. Nas ali i naše kupce. To je stilski nameštaj, to je toplina duboreznog drveta, male serije i unikati jednog od retkih proizvođača stilskog nameštaja.

Opredeljujući se za naš stilski nameštaj vi pokazujete svoje razumevanje prošlosti, obezbeđujete društveni status u sadašnjosti i vaše trajanje budućnosti pokazujući pokolenjima svoj smisao za prave vrednosti.

Još jedna, ali ne manje važna osobina obezbeđuje našu dugovečnost. Iako smo prihvatili vrhunske tehnologije, najveći deo proizvodnje obavlja vešta ruka i oštro oko, a u komercijalnom poslovanju još uvek najveću ulogu ima dogovor nekog od članova porodice Mitanović sa našim kupcima i korisnicima usluga.

Ušli smo u mnoge domove i lokale. Zašto ne i kod vas?